Hodnocení obchodu

5,0 58 hodnocení
5
57x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PH Avatar autora Petra Havlová | 24.5.2022
Avatar autora Lucie Šarapatková | 24.5.2022
AV Avatar autora Aneta Vdoviaková | 24.5.2022
Byla jsem moc spokojená.
KT Avatar autora Kateřina Titěrová | 13.5.2022
Krásné botky, pohodlné, koupím další barvu... :-)
T Avatar autora Třajda | 12.5.2022
Komunikace, odeslání, výměna za jiné číslo.Boty super,hned padly na nohu i těch prvních 8km bez puchýře.Za mě 5 hvězd.
IK Avatar autora Iva Kopecká | 12.5.2022
Rozhodně doporučuji!
BS Avatar autora Barbora Soukupová | 11.5.2022
Velmi rychlé doručení.
LK Avatar autora Lenka Kmotrasová | 9.5.2022
Zaslání proběhlo standardně, vše v pořádku, ovšem z bot jsem nadšená, jsou slušivé a velmi pohodlné, navíc univerzální k sukni i kalhotám. Super! Rozhodně se nebojím doporučit je dalším zájemcům.
JH Avatar autora Jana Hrbatschová | 5.5.2022
spokojenost, i když v mém případě jsem botky vracela kvůli nevhodné velikosti a střihu. Škoda, protože jsou opravdu kvalitní a dobře vypadají. Peníze vráceny obratem na účet.
J Avatar autora Jirka | 4.5.2022
Nákup proběhl v pořádku, propracovaný systém vrácení zboží, peníze zpět přišly bez komplikací. Doporučuju.
JE Avatar autora Jaromir Efler | 3.5.2022
Boty jsou opravdu kvalitní zpracováním. Typ barefoot s vyšší podrážkou - ideální do města.
Avatar autora Jindřiška Šamlová | 3.5.2022
S tímto obchodem jsem velmi spokojená. Je rychlý a spolehlivý, zboží bylo krásně zabaleno.
IB Avatar autora Ivana Beránková | 2.5.2022
100% spokojenost
Avatar autora Ivana Šimmerova | 2.5.2022
Velmi spokojená.
RO Avatar autora Roman Ošťádal | 2.5.2022
Velmi spokojen
HS Avatar autora Holík Shop (Administrátor) 11.5.2022
Hezké pondělí, pane Ošťádale, jsme opravdu moc rádi, že jste s Holíkovkami spokojen!
IF Avatar autora Ivana Fliegerová | 28.4.2022
Rychlé dodáníDobrá komunikace..Boty jsou super.
HS Avatar autora Holík Shop (Administrátor) 29.4.2022
Děkujeme Vám za zpětnou reakci, paní Fliegerová.
ŠB Avatar autora Šárka Benešová | 26.4.2022
Zcela.
IM Avatar autora ivana machová | 26.4.2022
spokojená, hodnocení: 5
HS Avatar autora Holík Shop (Administrátor) 29.4.2022
Krásný pátek, paní Machová, jsme opravdu potěšeni Vaši zpětnou vazbou. Moc si toho vážíme!
HB Avatar autora Helena Burdikova | 8.4.2022
Rychlé dodání, zboží v naprostém pořádku.
HS Avatar autora Holík Shop (Administrátor) 11.4.2022
Krásné pondělní odpoledne, paní Burdíková, mockrát děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Přejeme spoustu zdravých kroků! Tým Holík
A Avatar autora Anna K. | 8.4.2022
Nahoru
58 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení